Neermulli Samoolam Podi - நீர்முள்ளி சமூலம் பொடி

Neermulli Samoolam Podi - நீர்முள்ளி சமூலம் பொடி

₹30
Weight

Neermulli Samoolam Powder - நீர்முள்ளி சமூலம் பொடி


Botanical name: Hygrophila auriculata

English: Marsh Barbel Whole Plant, Gokulakanta Whole Plant

Tamil: Neermulli Samoolam (நீர்முள்ளி சமூலம்)

Malayalam: Vayalchulli Samoolam (വയൽച്ചുള്ളി സമൂലം), Karimkurunni Samoolam (കരിങ്കുറഞ്ഞി സമൂലം)

Kannada: Kolavali Samoola (ಕೊಲವಾಲಿ ಸಮೂಲ), Gokantaka Samoola (ಗೋಕಂಟಕ ಸಮೂಲ)

Telugu: Niti Gobbi Samoolam (నీటి గొబ్బి సమూలం), Godugu-gaddi Samoolam (గొడుగుగడ్డి సమూలం)

Hindi: Talmakhana Samool (तलमखाना समूल), Jhinti Samool (झिण्टी समूल)

Sanskrit: Kokilaksha Samoola (कोकिलाक्ष समूला), Ikshuraka Samoola (इक्षुरक समूला)


பயன்கள் :

சிறுநீர் எரிச்சல், நீர்க்கோவை, பாண்டு, வீக்கங்களை குறைக்கும்


Benefits:

Reduces urinary irritation, sinusitis, anemia, and swelling.


பயன்படுத்தும் முறை :

ஒருநாளில் இரண்டுமுறை 2-3 கிராம், உணவுக்கு பிறகு, சூடான நீருடன் / தேனுடன் அல்லது மருத்துவரின் ஆலோசனைப்படி உட்கொள்ளவும்.


Directions to Use:

Take 2-3 grams twice a day, after food, with warm water/honey or as directed by Physician



You may also like

Customer Reviews

0 out of 5
★★★★★
0
★★★★
0
★★★
0
★★
0
0