Nithyakalyani Ver Podi -  நித்யகல்யாணி வேர் பொடி

Nithyakalyani Ver Podi - நித்யகல்யாணி வேர் பொடி

₹40
Weight

Nithyakalyani Ver Podi - நித்யகல்யாணி வேர் பொடி


Botanical Name: Vinca rosea/Catharanthus roseus (L.)

English: Madagascar Periwinkle Root, Rosy Periwinkle Root

Tamil: Nithyakalyani Ver (நித்தியகல்யாணி வேர்), Sudukattumalli Ver (சுடுகாட்டுமல்லி வேர்)

Malayalam: Nithyakalyani Ver (നിത്യകല്യാണി വേര്), Shavakkottappacha Ver (ശവക്കോട്ടപ്പച്ച വേര്)

Kannada: Nitya Pushpa Beru (ನಿತ್ಯ ಪುಷ್ಪ ಬೇರು), Sadaa Mallige Beru (ಸದಾ ಮಲ್ಲಿಗೆ ಬೇರು)

Telugu: Billaganneru Veru (బిల్లగన్నేరు వేరు)

Hindi: Sadabahar Jad (सदाबहार जड़)

Sanskrit: Nityakalyani Mula (नित्यकल्याणी मूला), Sadapushpi Mula (सदापुष्पी मूला)


பயன்கள் :

நீரிழிவு, மார்பக புற்றுநோய்க்கு சிறந்தது


Benefits:

Treats diabetes and breast cancer.


பாதுகாப்பு குறிப்பு:

இந்தத் மூலிகை, மருத்துவ மேற்பார்வையின் கீழ் பயன்படுத்தப்பட வேண்டும், குறிப்பாக புற்றுநோய் அல்லது நீரிழிவு நோய் சிகிச்சைக்கு, ஏனெனில் இது இரத்த சர்க்கரை அளவை வெகுவாகக் குறைக்கக் கூடும்


Safety Note:

The plant is toxic at high doses and should be used under medical supervision, especially for cancer or diabetes treatment, as it can drastically lower blood sugar levels

You may also like

Customer Reviews

0 out of 5
★★★★★
0
★★★★
0
★★★
0
★★
0
0