Sivadhai Ver Podi - சிவதை வேர் பொடி

Sivadhai Ver Podi - சிவதை வேர் பொடி

₹40
Weight

Sivadhai Ver Podi - சிவதை வேர் பொடி


Botanical Name: Operculina turpethum

English: Indian Jalap Root, Turpeth Root

Tamil: Sivadhai/Sivathai Ver (சிவதை வேர்), Caralam Ver (சரளம் வேர்)

Malayalam: Trikolpakonna Moolam (തൃകോല്‍പകൊന്ന മൂലം), Chivaka Moolam (ചിവക മൂലം)

Kannada: Bangada Beru (ಬಂಗಡ ಬೇರು), Devadali Beru (ದೇವದಾಳಿ ಬೇರು)

Telugu: Tegada Veru (తెగడ వేరు), Tella Tegada Veru (తెల్ల తెగడ వేరు)

Hindi: Nisoth Mool (निसोथ मूल), Pitohri Mool (पितोहरी मूल)

Sanskrit: Trivrit Mula (त्रिवृत् मूल), Nishotha Mula (निशोथ मूल)


பயன்கள் :

உள் மூலம், மலச்சிக்கலுக்கு சிறந்தது


Benefits:

Excellent for internal hemorrhoids and constipation


பயன்படுத்தும் முறை :

ஒருநாளில் இரண்டுமுறை 2-3 கிராம், உணவுக்கு பிறகு, சூடான நீருடன் / தேனுடன் அல்லது மருத்துவரின் ஆலோசனைப்படி உட்கொள்ளவும்.


Directions to Use:

Take 2-3 grams twice a day, after food, with warm water/honey or as directed by Physician



You may also like

Customer Reviews

0 out of 5
★★★★★
0
★★★★
0
★★★
0
★★
0
0