Thalai Suruli Ver Podi - தலைச்சுருளி வேர் பொடி

Thalai Suruli Ver Podi - தலைச்சுருளி வேர் பொடி

₹30
Weight

Thalaichuruli Ver Powder - தலைச்சுருளி வேர் பொடி


Botanical Name: Aristolochia indica

English: Indian Birthwort Root, Snakeroot

Tamil: Ishvara Mooli (ஈஸ்வர மூலி), Perumarunthu (பெருமருந்து), Garudakodi (கருடகொடி)

Malayalam: Garudakodi (ഗരുഡക്കൊടി), Eswaramulla (ഈശ്വരമുല്ല)

Kannada: Ishwari Beru (ಈಶ್ವರಿ ಬೇರು), Eshwari Balli (ಈಶ್ವರಿ ಬಳ್ಳಿ)

Telugu: Ishwaraveru (ఈశ్వరవేరు), Nallaiswari (నల్లైస్వరి)

Hindi: Isharmul (ईशरमूल), Jangli Aushbah (जंगली औषबाह)

Sanskrit: Ishwari Mula (ईश्वरी मूल), Garudavalli Mula (गरुडवल्ली मूल), Nakuli (नकुली)


பயன்கள் :

நீரழிவு நோய் மற்றும் தோல் நோய்க்கு சிறந்தது


Benefits:

Good for managing diabetes and Skin diseases


பயன்படுத்தும் முறை :

சூடான நீர்/ பசும்பால் உடன் 1/2 தேக்கரண்டி காலை/ மாலை கலந்து பருகலாம் அல்லது மருத்துவரின் ஆலோசனைப்படி உட்கொள்ளவும்.


Directions to Use:

Mix 1/2 spoon of powder with warm water/ milk and can be consumed in morning/evening or as directed by Physician


You may also like

Customer Reviews

0 out of 5
★★★★★
0
★★★★
0
★★★
0
★★
0
0